De foodsisters

Janneke en Amande Koeman, zijn twee zussen met een passie voor gezonde voeding.

Hun missie is: een gezond eten en een gezond gewicht voor iedereen haalbaar maken, ook als je een drukke baan of een gezin hebt.

Dat pondje extra komt niet altijd doordat je te veel eet, maar door het kiezen van de verkeerde voedingsmiddelen. Suiker bijvoorbeeld, dat zit stiekem overal in. Het is dus best nog lastig om een gezonde, smakelijke en simpele maaltijd op tafel te zetten. De zussen hebben een kookboek geschreven en er verschijnt regelmatig een weekmenu van de Foodsisters in de Libelle.

foodsisters libelleVan hun eerste kookboek zijn inmiddels meer dan 20.0000 exemplaren verkocht. Dat het kookboek ook door de lezers gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat ze voor dit kookboek de award BESTE FOODBLOGGER KOOKBOEK 2016 in ontvangst mochten nemen.

In het kookboek vind je vele simpele en gevarieerde recepten die in een mum van tijd op tafel staan en bij iedereen in de smaak zullen vallen. De handige weekmenu’s zijn goed vol te houden, ook als je een onverbeterlijke zoetekauw bent.

 

Foto’s Foodsisters: KENNETH STAMP http://kennethstamp.com/

Noot voor de redactie: Voor meer informatie, het aanvragen van een interview en/of voor het aanvragen van beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u contact opnemen met:

Foodsisters: Janneke Koeman (diëtist)  Mail: info@foodsisters.nl 

Janneke Koeman & Amande Koeman

Foodsisters

mytastenld.com

Pin It on Pinterest

Share This