Jullie zijn massaal aan het bakken geslagen😍. Dit recept komt uit weekmenu 1 van ons kookboek intermittent fasting. Duik jij ook de keuken in? Lekker warm én koud. 

Dit heb je nodig voor 1 cake:
100 gram havermout
60 gram speltmeel
2 eieren
1 banaan
1 zakje vanille suiker
1 appel, geschild en in kleine stukjes
2 handjes bosbessen
10 pecannoten, ongezouten en ongebrand
1 theelepel koekkruiden

Cakevorm: 16 cm (mag ook iets groter zijn dan krijg je een platter brood)

Zo maak je het:
Prak de banaan fijn met een vork en doe in een kom. Voeg hier de eieren, havermout, speltmeel, kruiden en vanillesuiker aan toe. Mix tot een stevig deeg.

Voeg de appel, bosbessen en pecannoten aan het deeg toe en roer door met een lepel.
Bekleed de cakevorm met bakpapier. Voeg het deeg toe en zet de cake 40 minuten in de oven.

Laat het brood 10 minuten in de vorm afkoelen stort hem daarna op een rooster om verder af te laten koelen.

Oven: 180 graden
Bereidingstijd: 15 minuten
Bakken: 40 minuten

Meer weten over ons boek, waar in totaal 50 van dit soort smakelijke gerechten in staan? Klik hier 

 

Pin It on Pinterest