Gratis slank weekmenu

Ja ik wil graag inschrijven bij Foodsisters en het gratis weekmenu ontvangen.

Maak van afvallen een feestje! Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten. Vul hieronder je gegevens in

Ja ik schrijf me in voor het gratis weekmenu en de nieuwsbrief voor leuke aanbiedingen en gratis recepten. Je kunt te allen tijde uitschrijven.

Foodsister Amande:

Het mooiste aan onze weekmenu’s vind ik de reacties achteraf, mensen schrikken er vaak van hoeveel suiker en tarwe er nu in onze voeding zit. Het is prachtig om te zien hoe klachten afnemen en hoe snel het mensen lukt gewicht te verliezen met minimale inspanning.

Foodsister Janneke:

Het maken recepten vind ik het leukste van mijn vak, omdat ik van koken houd en het vinden van nieuwe smaakcombinaties. De eenvoud staat daarbij centraal. Wat mooi meegenomen is dat mensen er geweldige resultaten mee boeken!” Test het zelf en download ons gratis weekmenu.

Foodsisters

De Foodsisters pakken uit met een gratis koolhydraatarm weekmenu!

Ontvang helemaal gratis ons koolhydraatarm weekmenu in je inbox. Elke dag de lekkerste en makkelijke recepten volgens de Foodsisters vuistregels:

1. Slank zonder rekenen

Dat hebben de diëtisten al voor je gedaan. Je eet met dit koolhydraatarme weekmenu verdeeld over de dag nooit teveel koolhydraten.

2. Goed verkrijgbare ingrediënten

Niet naar de toko of biologische markt, alles is verkrijgbaar in de supermarkt om de hoek of staat al in jouw keukenkastje.

3. Simpele recepten

Je hoeft geen culinair talent te zijn om onze recepten te bereiden. Een baan? Een gezin? Geen probleem je zet de recepten in een mum van tijd op tafel.

4. Gezond verstand

Geen onnodige voedingsproducten weglaten. Ook zullen we je niet onnodig een allergie aanpraten.

5. Lekker eten

Van ons mag je sommige gerechten best iets zoeter maken, met bijvoorbeeld fruit of honing. Want gezond eten moet natuurlijk ook lekker zijn. Zoals het recept verder maar reuze gezond is.

Voordelen van het volgen van het Foodsisters weekmenu:

Je zult gewicht verliezen

Je krijgt meer energie

Je smaak verander, je went al snel aan het eten van minder suiker

Je wilt een powervrouw worden vol energie

Weer een gaatje erbij in mijn riem!

Waaaahoooeeeee, leuke top gescoord…en rara.. En truitje van #Only maat 42. Ik hoef er niet meer voorbij te lopen, ik kom er na mijn ruime maat 46 weer in waaahooee.. Ik kon mijn enthousiasme in de winkel niet onderdrukken. De verkoopster zei ook al, ja dit merk valt ook nog eens klein hoor.. Echt zo blij. lees meer

Nicole

Na 2 zwangerschappen en een stressvolle periode was het weer tijd om voor mijzelf te gaan zorgen. Met de weekmenu’s van de Foodsisters en viel ik 15 kilo af.

Je mag best veel eten als je wilt afvallen, als je maar goede (gezonde) keuzes maakt. De weekmenu’s van de Foodsisters bieden dit. Ze zijn goed vol te houden met 6 eetmomenten per dag. Ook zijn de recepten makkelijk te maken. Vaak maak ik ze al een dag van tevoren. De smaken kloppen bij elkaar.

Loes (31)

Pin It on Pinterest

Share This