Vitello Tonato is een heel bekend gerecht dat vele variaties kent. In dit recept vervang je mayonaise door zuivelspread light. Hierdoor maak je het gerecht wat gezonder dan het origineel. Het gerecht is heerlijk als voorgerecht of als lichte lunch.

Dit heb je nodig:

½ blikje tonijn op water (uitgelekt)

4 eetlepels zuivelspread light

Peper en zout

½ zakje gemengde sla

4 plakjes fricandeau

1 eetlepel kappertjes

Zo maak je het:

1: Pureer de tonijn en de zuivelspread met de staafmixer. Breng het op smaak met peper en zout. Voeg eventueel een eetlepel water toe om meer een saus te krijgen.

2: Leg de sla op een bord, verdeel de tonijnsaus over de sla en leg de plakjes fricandeau op de sla. Bestrooi met kappertjes.

Serveertip: Breng het tonijnmengsel op smaak met een klein scheutje limoensap.

Na de de bestseller: Foodsisters gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker   bieden wij jou een complete cursus om kilo’s te verliezen. De afgelopen 10 jaar hebben al vele duizenden cliënten mogen begeleiden bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijkervaring hebben we nu voor jou gebundeld in één complete en praktische cursus. Je kunt gelijk aan de slag. Je ontvangt thuis een kookboek met 8 koolhydraatarme weekmenu’s en 8 boodschappenlijstjes + 8 protein broden.

Deze cursus is voor iedereen die kilo’s wil verliezen, maar geen tijd heeft uren in de keuken te staan of uitgebreide lunches op het werk te bereiden.
  1. Je krijgt 8 koolhydraatarme weekmenu’s in de vorm van een kookboek met handige boodschappenlijstjes. Weekmenu’s die je vol kunt houden.
  2. Voor de gemakkelijke lunch ontvang je 8x een protein brood thuis. Koolhydraatarm en rijk aan eiwitten.
  3. Je leert op een begrijpelijke wijze in onze online cursus alles over koolhydraatarm en slank eten. Hier zal je je hele leven profijt van hebben! Wie wil nu niet een koolhydraatarmdieet met snelle en makkelijke koolhydraatarme recepten?

Pin It on Pinterest