SPREKERS GEZONDE VOEDING

De Foodsisters komen graag hun missie delen in uw organisatie.

LEZING

Duur: 1,5 uur

De Foodsisters delen met veel enthousiasme hun kennis over voeding. Hoe kan het dat we nu vaak (ongemerkt) ongezond zijn gaan eten? Wat kunnen wijzelf, artsen en bedrijven hieraan verbeteren? Waar moet je op letten in de supermarkt? En veel andere praktische tips voor een gezonde leefstijl zonder suiker.

Kosten per lezing € 500,-
Excl. reiskostenvergoeding

TRANING FIT EN VITAAL

Over de Foodsisters:
Wil jij gezond en slank eten op een gezonde manier, maar weet je niet hoe?

Dat pondje extra komt niet altijd doordat je te veel eet, maar door het kiezen van de verkeerde voedingsmiddelen. Suiker bijvoorbeeld, dat zit stiekem overal in. Het is dus best nog lastig om een gezonde, smakelijke en simpele keuzes te maken. Soms kan (onbewust) ongezond eten ervoor zorgen dat je je niet fit voelt.

In deze training gaan we je leren hoe een dag vol energie en gezonde voeding eruit moet zien. Wat zijn de valkuilen? Hoe beoordeel je nu of een product wel of niet gezond is? Hoe combineer je gezond eten met een drukke baan of gezin? https://www.youtube.com/watch?v=LVfRAVwbak0

De zussen hebben een kookboek geschreven en er verschijnt regelmatig een weekmenu van de Foodsisters in de Libelle. En maandelijks starten er honderden deelnemers met hun 8 weken programma.

Wat kan ik nog meer verwachten tijdens de training?

Je kennis van voeding naar een hoger niveau. Echt zelf weten hoe het nu eigenlijk zit met voeding. Wat wel en niet te kiezen. Je eigen voeding leren berekenen. Fabels en Feiten.

Doelen stellen en behalen. Wij stellen samen met jou je doelen vast. Met onze persoonlijke aandacht, steun en begeleiding helpen we je deze doelen te realiseren.

We gaan werken aan je motivatie. Hoe lukt het om op lange termijn ook vol te houden?

Je ontvangt heel veel praktische tips. We leren je hoe je deze manier van eten kunt toepassen in jouw eigen leven. Met een drukke baan of in combinatie met een gezin bijvoorbeeld.

Een heerlijke lunch. We gaan lekker proeven en brengen je op veel nieuwe ideeën. Gezelligheid, ervaringen delen en lekker eten staan deze dag centraal.

Een box mee naar huis om te starten met 8 weken gezond eten Naast de training, ontvang je ook een compleet pakket mee naar huis, waarmee je direct kunt starten met je gezonde lifestyle. Dit pakket bevat: 1 kookboek met 8 complete weekmenu’s, 8 protein broden voor een gezonde en slanke lunch, toegang tot onze 8 weekse e-learning waarin je alle ins- en outs over gezonde voeding leert.

De training zal zijn van 10.00 tot en met 15.00

Kosten per training: €1200,- (minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers)
excl. reiskostenvergoeding

Extra kosten per deelnemer: €80,- (toegang tot de 8 weekse e-learning, het Foodsisters kookboek met 8 weekmenu’s en 8 protein broden en begeleiding van een diëtist) normaal €99,95 Lunch: wij verzenden een boodschappenlijst met ingrediënten die op locatie benodigd zijn voor het bereiden van de lunch. Deze dienen op de locatie aanwezig te zijn op de dag van de cursus.

Pin It on Pinterest

Share This