Salades zijn ideaal bij een koolhydraatarme leefstijl. Je kunt eindeloos variëren met ingrediënten; verschillende soorten sla, verschillende eiwitbronnen, etc. Maar wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis. Je kunt deze sperziebonen koken en laten afkoelen. Maar deze salade is ook erg handig als je een keer sperziebonen over hebt! De volgende dag maak je er gewoon deze heerlijke sperziebonen salade mee.

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

100 gram sperziebonen

1/2 gerookte kipfilet, in stukjes gesneden

1/4 komkommer, in stukjes gesneden

1 hardgekookt ei, in partjes gesneden

40 gram cashewnoten

5 (zwarte) olijven

Voor de dressing:

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

1 teentje knoflook, geperst

zout

Zo maak je het:

1: Kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar of gebruik de sperziebonen van de avond ervoor

2: Doe de sperziebonen samen met de komkommer en de stukjes kip in een schaal/diep bord en verdeel de ei partjes, cashewnoten en olijven erover.

3: Meng de olijfolie, balsamicoazijn, knoflook en eventueel wat zout en sprenkel dit over de salade.

4: Eet de salade los of met bloemkoolrijst.

Eetsmakelijk!
Tip: je kunt variëren met de ingrediënten van de salade. Zo kan je rode ui toevoegen in plaats van komkommer. Of gerookte zalm in plaats van gerookte kip.

Na de de bestseller: Foodsisters gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker   bieden wij jou een complete cursus om kilo’s te verliezen. De afgelopen 10 jaar hebben al vele duizenden cliënten mogen begeleiden bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijkervaring hebben we nu voor jou gebundeld in één complete en praktische cursus. Je kunt gelijk aan de slag. Je ontvangt thuis een kookboek met 8 koolhydraatarme weekmenu’s en 8 boodschappenlijstjes + 8 protein broden.

Deze cursus is voor iedereen die kilo’s wil verliezen, maar geen tijd heeft uren in de keuken te staan of uitgebreide lunches op het werk te bereiden.
  1. Je krijgt 8 koolhydraatarme weekmenu’s in de vorm van een kookboek met handige boodschappenlijstjes. Weekmenu’s die je vol kunt houden.
  2. Voor de gemakkelijke lunch ontvang je 8x een protein brood thuis. Koolhydraatarm en rijk aan eiwitten.
  3. Je leert op een begrijpelijke wijze in onze online cursus alles over koolhydraatarm en slank eten. Hier zal je je hele leven profijt van hebben! Wie wil nu niet een koolhydraatarmdieet met snelle en makkelijke koolhydraatarme recepten?Meld je hier aan voor de cursus

Pin It on Pinterest