Deze eenvoudige salade met meloen en ham staat in een mum van tijd op tafel. Meloen met rauwe ham is een gouden combi, maar met de perzik geef je net even een andere draai aan dit gerecht. Je kan de salade eten als lunch, als voorgerecht of als een lichte avondmaaltijd.

Dit heb je nodig:

¼ meloen, geschild en in dunne schijven gesneden

4 plakjes parmaham ½ zakje veldsla

1 perzik, in partjes

1 eetlepel pistache noten

Voor de dressing: 1 eetlepel balsamico azijn 1 theelepel mosterd 2 theelepels honing 2 eetlepels olijfolie

Zo maak je het:

1: Rol de ham om de meloen en gril de perzikpartjes kort aan in een grill- of koekenpan.

2: Verdeel de sla op een bord, leg hier bovenop de meloenschijven en perzikpartjes.

3: bestrooi de salade met de pistache nootjes en de dressing.

 

Na de de bestseller: Foodsisters gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker   bieden wij jou een complete cursus om kilo’s te verliezen. De afgelopen 10 jaar hebben al vele duizenden cliënten mogen begeleiden bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijkervaring hebben we nu voor jou gebundeld in één complete en praktische cursus. Je kunt gelijk aan de slag. Je ontvangt thuis een kookboek met 8 koolhydraatarme weekmenu’s en 8 boodschappenlijstjes + 8 protein broden.

Deze cursus is voor iedereen die kilo’s wil verliezen, maar geen tijd heeft uren in de keuken te staan of uitgebreide lunches op het werk te bereiden.
  1. Je krijgt 8 koolhydraatarme weekmenu’s in de vorm van een kookboek met handige boodschappenlijstjes. Weekmenu’s die je vol kunt houden.
  2. Voor de gemakkelijke lunch ontvang je 8x een protein brood thuis. Koolhydraatarm en rijk aan eiwitten.
  3. Je leert op een begrijpelijke wijze in onze online cursus alles over koolhydraatarm en slank eten. Hier zal je je hele leven profijt van hebben! Wie wil nu niet een koolhydraatarmdieet met snelle en makkelijke koolhydraatarme recepten?

Meld je hier aan voor de cursus

Pin It on Pinterest