Retourneren

Retour zenden

Is er een artikel niet goed of beschadigd aangekomen of wil je het retourneren? Dat kan. Wij hanteren een retour termijn van 14 dagen. Het 8 weken slank pakket kan volledig en met onaangebroken verpakkingen retour gezonden worden. Om voor een goede afhandeling te kunnen zorgen vragen wij je of je de volgende procedure wilt volgen:

1. Print het retourformulier en doe deze in de doos
2. Verpak je bestelling goed, zodat deze onbeschadigd bij ons binnen komt
3. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar Foodsisters, Zwaagdijk 162, 1683NN Zwaagdijk-Oost Je kunt er ook voor kiezen voor de retour zending de retourlink bij de bevestiging van jouw bestelling te gebruiken. Wij houden dan bij terugbetaling 5,00 verzendkosten in rekening.
4. Bij beschadigde of foutief verzonden producten van onze kant zullen wij uiteraard geen verzendkosten in rekening brengen. Dit geld ook voor producten met een houdbaarheidsdatum korter dan 2 maanden.
5. Wanneer je gebruik maakt van onze retourlink geef het pakket vervolgens af bij een PostNL postkantoor.
6. Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen nadat je pakket bij ons binnen is of nadat je hebt aangetoond het product te hebben verzonden, op het bij ons bekende rekeningnummer bijgeschreven worden.

Download hier het retour formulier:

Retourformulier Foodsisters feb-2018_form V-3-4

Pin It on Pinterest

Share This