Wat is Monic haar ervaring met het programma in 8 weken slank met de Foodsisters? Via een spontane e-mail in onze inbox gaf Monic aan dat ze graag haar ervaring van Foodsisters met andere geïnteresseerden wil delen. Dank je Monic voor het delen van je verhaal.

Voor Monic (53) was de maat vol. In September 2017 begon zij met de cursus met als doel om voor Januari 10 kg te verliezen. En dat lukt haar met gemak: ‘’na ruim 6 weken is er al ruim 8 kg af!’’

‘’De oorzaak van mijn overgewicht is, genieten van het leven!
Daarnaast word je steeds ouder en de kilootjes blijven makkelijker plakken. Dit was voor mij geen excuus om het te laten gebeuren, dus na de zomervakantie (september) heb ik het roer omgegooid. Mijn aanstaande vakantie in januari (Malediven) wil ik niet met een flink overgewicht gaan “vieren”. De maat was vol, letterlijk en figuurlijk…. mijn streven was, 10 kg er af voor ik in januari op vakantie ga! Ik zag op Facebook Foodsisters voorbij komen en had er van alles over gelezen, daarna heb ik besloten om het 8 weken menu te gaan volgen. En dat lukt, met gemak, want nu na ruim 6 weken is er dus al ruim 8 kg af’’

Op een gezond manier afvallen
‘’Aangezien ik nog lang van “het leven wil genieten” denk ik dat het beter is om op een gezonde manier af te vallen en daarvoor moet je wat dingen gaan schrappen.
In het weekend drink ik af en toe nog wel een wijntje en dan zondig ik ook wel een beetje. Maar doordeweeks kook ik elke dag uit jullie boek en volg ik de weekmenu’s en dat bevalt met uitstekend. Ik heb meerdere favoriete recepten: zalm met dille roomsaus, nasi met bloemkoolrijst, courgette soep met gerookte zalm reepjes.’’

De cursus combineren met een sociaal leven
‘’De weekmenu’s zijn voor mij top. Niet meer na denken van: wat zullen we nu weer eens eten. Ik vind het fantastisch. De recepten zijn heel goed te combineren met een druk sociaal leven, geen ingewikkelde boodschappen halen. Ik kan eigenlijk bijna alle ingrediënten bij AH kopen. Het brood bak ik in het weekend. Ik maak er 5 pakketjes van 2 sneetjes van en stop het in de vriezer, zo kan ik er in mijn werkweek van eten. Heerlijk brood en het vult voldoende voor de lunch.’’

Energiek en fris
‘’Ik kan echt iedereen aanraden om het Foodsisters menu en daarmee koolhydraatarm en minder suiker te gaan volgen. Je valt af en je voelt je echt stukken beter, energieker en je huid wordt ook nog eens mooier/frisser. Buiten dat ik in het weekend wel een beetje zondig kan ik doordeweeks goed van alle andere lekkernijen afblijven.
Een keer in de week weeg ik mezelf en dan kijk ik er weer naar uit als ik weer kan zeggen: ik ben wéér afgevallen!! Jullie nieuwe boek is alweer besteld want ik wil voorlopig nog even genieten van deze heerlijke en gezonde gerechten.’’

Wil jij ook aan de slag! We hebben nu een compleet slank programma met 8 weekmenu’s:https://www.foodsisters.nl/cursusslankenkoolhydraatarm/

Afvallen kan ook simpel zijn

Ontdek hoe je meerdere kilo’s per week kan afvallen met lekkere en koolhydraatarme weekmenu’s

Pin It on Pinterest