Dit is echt een recept waarmee je iedereen in de familie blij maakt. Neem een hap en je krijgt meteen het gevoel dat je in Mexico bent. Ook lekker met een frisse salade ernaast. 

Dit heb je nodig voor 2 personen:

4 tacoschelpen

150 g (vegetarisch) gehakt

1 teentje knoflook, geperst

½ courgette, in blokjes gesneden

1 bosui, in dunne ringen gesneden

½ gele paprika, in blokjes gesneden

1 tomaat, in blokjes gesneden

1 theelepel chilipoeder

2 eetlepels geraspte kaas

olijfolie

peper (versgemalen) en zout

Zo maak je het:

  1. Laat de taco’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking warm worden in de oven.
  2. Verhit de olijfolie, bak het (vegetarische) gehakt rul en haal uit de pan.
  3. Fruit vervolgens de knoflook in 2 minuten op halfhoog vuur. Voeg de courgette, bosui, paprika en tomaat toe. Voeg naar smaak chilipoeder, peper en zout toe.
  4. Vul de taco’s met het groentemengsel en het gehakt, strooi de kaas eroverheen. Plaats nog even terug in de oven om de kaas te laten smelten.

Na de bestseller: Foodsisters gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker   bieden wij jou een complete cursus om kilo’s te verliezen. De afgelopen 10 jaar hebben al vele duizenden cliënten mogen begeleiden bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijkervaring hebben we nu voor jou gebundeld in één complete en praktische cursus. Je kunt gelijk aan de slag. Je ontvangt thuis een kookboek met 8 koolhydraatarme weekmenu’s en 8 boodschappenlijstjes + 8 protein broden.

Deze cursus is voor iedereen die kilo’s wil verliezen, maar geen tijd heeft uren in de keuken te staan of uitgebreide lunches op het werk te bereiden.

Meld je hier aan voor de cursus

Pin It on Pinterest