Yes! Ons nieuwe kookboek is uit!

Wat zijn we er trots op dat het weer is gelukt een heel mooi boek te maken met hele makkelijke, snelle en slank recepten 🙂

Als cadeau ontvangt iedereen die het boek voor de verschijningsdatum 01-12-2017 reserveert of een boek van de eerste druk heeft weten te bemachtigen, gratis het E-book traktaties t.w.v. €7,50!

Zorg dat jij een boek van de eerste druk bemachtigd en ontvang veel heerlijke extra recepten!

 

Hoe werkt het? Reserveer het foodsisters kookboek en ga naar 

https://www.foodsisters.nl/actie-kookboek/

vul je bol.com bestelnummer in en ontvang het E-book in je inbox.

Elders het kookboek besteld?

Mail dan een printscreen van je bestelling naar info@foodsisters.nl

Kookboek Foodsisters

Nog even kort wat je kunt verwachten van het kookboek van de Foodsisters. Het is een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander. In het boek vind je 2 makkelijk te volgen weekmenu’s. De boodschappenlijstjes en voedingswaarden hiervan staan online op onze website.

Verder hebben we in dit kookboek Foodsisters een selectie gemaakt van verschillende makkelijk te bereiden koolhydraatarme ontbijten, koolhydraatarme lunches en heerlijke diners van heel simpel tot echte feestmaaltijden. Wij willen je laten zien dat je heel goed lekker kan eten, maar ook slank op een simpele manier.

Kookboek foodsisters en afvallen

Hoe het kan dat je kilo’s verliest met de recepten van uit het nieuwe kookboek van de Foodsisters? Omdat je eens een poosje geen suikerrijke producten en producten van tarwemeel meer eet. Je gaat weer écht eten en dat merk je! Je voelt je snel fitter en energieker en het mooie is dat de kilo’s vanzelf volgen!

 

Pin It on Pinterest