Een lekker kerstvoorgerecht die makkelijk van te voren klaar te maken is. Zo heb je nog genoeg tijd om gezellig met je familie of vrienden bij te praten.

Dit heb je nodig voor 2 personen:
150 g tonijn verse tonijn, fijngesneden
1 avocado, in blokjes gesneden
1 eetlepel sojasaus (Kikoman)
1 bosui, fijngesneden
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel olijfolie
3 eetlepels zure room
1 eetlepel mayonaise
½ theelepel wasabi spread
Zout en peper

Zo maak je het:
Meng de tonijn met de bosui, sojasaus, kappertjes en de olijfolie. Breng op smaak met peper.

Meng de avocadoblokjes met 1 eetlepel zure room en breng op smaak met zout en peper.

Meng de wasabispead met de mayonaise en verdeel hiervan toefjes over de borden.

Veeg daarna 1 eetlepel zure room met een lepel uit over het bord. Verdeel hierover de avocadoblokjes en leg daarbovenop de tonijntartaar. Voor een nog mooiere presentatie kun je gebruik maken van een dresseerring.

Tip: Serveer er nog wat veldsla en plakjes radijs bij. Ook lekker en mooi. Maak je gerecht af met een paar knapperige stukjes groentechips

Pin It on Pinterest