Hoor jij al Jingle Bells in je hoofd? Dan hebben wij dit makkelijke kerst nagerecht voor jou. Het vraagt niet veel tijd, maar is toch super lekker. Het is heel simpel kerst nagerecht doordat je eerst het beslag maakt en daarna laat je de oven het werk doen. Leuk je makkelijke kerst nagerecht nog even op met een mooie kerst cocktailprikker (bijv. te verkrijgen bij HEMA).

Dit heb je nodig voor 1 taart:

100 g kokosmeel

1 rijpe banaan

3 eieren

3 eetlepels kokosolie

100 ml kokosmelk

2 theelepels bakpoeder

Snufje zout

Voor de topping:

100 g geklopte slagroom kant-en-klaar

100 g frambozen

100 g bosbessen

Springvorm ø 15 centimeter

Bakpapier

Zo maak je het:

Scheid de eieren en klop het eigeel met de banaan tot een gladde massa. Smelt de kokosolie en voeg deze toe. Voeg vervolgens beetje bij beetje het kokosmeel, bakpoeder en zout toe en daarna de kokosmelk.

Mix het eiwit stijf en schep dit voorzichtig door het kokosmeel mengsel.

Bekleed de springvorm met bakpapier. Giet hierin het deegmengsel en bak de cake gaar in de oven voor 50 minuten
Wanneer de cake is afgekoeld, besmeer dan met een laagje slagroom en versier met de bosbessen en frambozen.

Pin It on Pinterest