4 boeken en 16 weekmenu’s van de Foodsisters

Het hele jaar door slank en fit blijven
Ontvang 4 kookboeken met veel recepten + 16 weekmenu’s!

Voor altijd op gewicht zonder stress! 
Geen zin om steeds maaltijden bij elkaar te zoeken? Wil je nog meer makkelijke Foodsisters weekmenu’s? Of vind je het lastig hoe je nu zelf verder moet gaan na het 8 weken slank programma? Dit programma bieden wij aan als vervolg op het 8 weken slank programma.

Kies voor resultaat: voor altijd!
In elk kookboek staan 4 makkelijke weekmenu’s die je kunt volgen. En daarnaast veel extra recepten zodat je genoeg inspiratie hebt om het hele jaar door gezond en slank te kunnen eten.

Wij hebben de oplossing voor jou!
Heb jij geen zin om steeds met eten bezig te zijn?
Je vaak schuldig voelen, omdat je een wijntje hebt gedronken en wat chips hebt gegeten?
Baal je omdat je het gevoel hebt nooit meer te kunnen genieten van een lekkere punt appeltaart? Stress over wat je nu wel of niet mag?

Een stok achter de deur
Je bent nog zo van plan om vol te houden en dan tóch na die vakantie weer 3 kilo erbij. Na de feestdagen weer 2 kilo en zo ben je een jaar verder zomaar 5 kilo zwaarder, zonder dat je echt gek hebt gedaan. Dit programma zorgt voor een goede stok achter de deur. Eens per drie maanden denk je écht even goed aan de lijn en zorg je dat je wat kilo’s verliest, zodat je de rest van de maand op de ‘gewone’ dagen gezond eet, maar er ook zeker ruimte is voor af en toe wat lekkers!

Eet net als de Foodsisters!
Veel genieten, maar ook gezond én slank.

 

4 kookboeken met in totaal 16 weekmenu’s

In elk kookboek veel extra’s

Veel extra nieuwe recepten
Healthy pleasure recepten
Groente special recepten
Stedentrip: de beste tips waar je lekker kunt eten
Tips en advies van de Foodsister
Column mindset van zusje Cindy
Eetdagboek, wat eten de Foodsisters
Wij testen en vergelijken producten: wat kan je het beste kiezen?
En nog veel meer inspiratie

 

Kies jouw Foodsisters programma:

Afvallen met gevarieerd én lekker eten

Jaarprogramma GEEN broden

  • ✔️ 4 kookboeken met vier weekmenu’s (totaal 16 weekmenu’s)
  • €85,00

  • .

  • Bestel

Veel gestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over ons programma.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Als je op werkdagen voor 15.00 uur besteld wordt je pakket dezelfde dag verwerkt en kun je je pakket de volgende dag thuis verwachten.  Let op! Levering op dit moment vanaf 11-02-2020 reserveren van het pakket is al wel mogelijk

Afvallen met de menu's en intermittent fasting

Jazeker! De weekmenu’s zijn ongeveer hetzelfde opgesteld als de menu’s uit ons 8 weken slank programma. Je zal dan ook nog steeds gewicht verliezen als je overgewicht hebt en dit menu volgt.

Heb jij intermittent fasting geprobeerd en wil je dit deze leefstijl verder doorvoeren? Dan kan je deze weekmenu’s heel goed gebruiken als basis-methode. Je eet alleen het ontbijt, de lunch en het diner uit de weekmenu’s. De tussendoortjes laat je weg.

Wat kan ik het beste kiezen mét of zonder proteinbrood

Omdat wij geloven dat het volgen van ons programma het beste resultaat op zou moeten leveren (slank worden én op gewicht blijven) is bij het weekmenu standaard rekening gehouden met het eten van het makkelijke en voedzame proteinbrood van jip en jij.  Van deze optie gaan we dan ook standaard uit in de weekmenu’s. Heb jij echter een reden (niet lekker of allergie) dat je de broden niet kunt gebruiken, dan bieden wij nu ook de optie aan om het menu zonder broden te volgen. Je kunt dan zelf een brood bakken. We geven een recept hiervoor. 

 

Kan ik het pakket ook bestellen als ik in België woon?

Ja dat is mogelijk er worden wel extra verzendkosten in rekening gebracht. Lukt het niet om te bestellen? Zend ons dan een e-mail aan info@foodsisters.nl met je gegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op om de bestelling alsnog te verwerken.

Ik eet vegetarisch kan ik ook de boeken aanschaffen?

Dat kan zeker. Gemiddeld zijn er drie van de zeven dagen per week dat er vlees in de recepten is verwerkt. Gehakt kun je vervagen voor vegetarisch gehakt. Kip voor vis of 2 eetlepels geraspte kaas, of geitenkaas. Of soms is het net zo lekker om het helemaal uit het recept weg te laten. Neem dan na de hoofdmaaltijd nog een bakje volle kwark (150 ml) voor de extra eiwitten en de verzadiging.

Het lukt mij niet om een bestelling te plaatsen

Mogelijk heb je eerder een bestelling op onze webshop geplaatst. Zoals bijvoorbeeld het 8 weken slank programma. Het systeem herkent dan het e-mail adres en geeft aan dat je al een account bij ons hebt. Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op wachtwoord opnieuw opvragen en log opnieuw in. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met info@foodsisters.nl

Pin It on Pinterest

Share This