Hoe werkt het?

Binnen 8 weken kilo’s verliezen met het koolhydraatarme programma van de foodsisters

Hoi, welkom leuk dat je interesse hebt in het programma: in 8 weken slank met de Foodsisters.
Heb jij het gevoel dat je wel wilt werken aan je gezondheid en een gezond gewicht, maar ontbreekt het eigenlijk aan een goed plan? Speelt het wel steeds door je hoofd dat je eigenlijk minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar weet je niet hoe?
Met het programma in 8 weken slank met de Foodsisters hebben we inmiddels 15000 mensen mogen begeleiden het programma in 8 weken slank met de Foodsisters. Al meer dan 10 jaar begeleiden we mensen bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijk ervaring hebben we voor jou gebundeld in één compleet en praktisch programma. Je kunt direct starten!

Onze weekmenu’s een investering in je lijf
Je verzorgt je haar goed en probeert elke keer ook weer leuk voor de dag te komen. Zo hoort het toch ook met de rest van je lichaam? Geef het de zorg en voeding die het nodig heeft. Met de weekmenu’s wordt de eerste opzet gegeven. Ze zijn zo ontwikkeld dat je veel vezels, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. En helemaal fijn, je verliest gemakkelijk kilo’s.

Wat is ‘8 weken slank’?
8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…

Ons 8 weken slank programma staat voor:

✔️       Eenvoudige, lekkere, gezonde menu’s
✔️       Minder suiker, op een makkelijke manier
✔️      Snelle bereiding
✔️      Makkelijk lunchen met speciaal ontwikkeld brood
✔️      Boodschappen gewoon verkrijgbaar in elke supermarkt

Maak kennis met onze ‘8 weken slank methode’ en start met het verliezen van kilo’s. Eet minder suiker en voel je fitter en energieker!

Start vandaag een nieuwe, fittere levensstijl. Je bent het waard!

Wat is het verschil tussen het Foodsisters programma en diëten. Diëtiste en oprichter van de Foodsisters Janneke Koeman geeft in dit filmpje uitleg.

Enkele reacties van onze deelnemers:

Op dit moment bijna 7 kilo lichter, plezier in koken gekregen en meer energie. Helemaal blij!

Zeker weten! Heb werkelijk heerlijk gegeten de afgelopen weken en nog kilo’s verloren ook! Voel me stukken beter, had echt vaak last van buikpijn, en dat is helemaal verdwenen! Ben zelfs weer gaan sporten!

Ik voel me veel beter als ik minder kh eet!!! Ik ben s’ avonds nog actiever en mijn smaak is ook veel beter :)!

Mijn eetpatroon is veranderd en door de recepten weet ik nu heel goed hoe ik voeding met suiker of koolhydraten kan vervangen door andere lekkere maaltijden. Het brengt je op ideeen

Toegang tot onze e-course
Je krijgt toegang tot onze e-course. Wekelijks veel extra informatie, zodat je na 8 weken genoeg weet om ook op gewicht te blijven. Je leert op een begrijpelijke wijze in onze online cursus alles over koolhydraatarm en slank eten. Hier zal je je hele leven profijt van hebben! Je hoeft niet actief deel te nemen aan de cursus of ‘examen’ te doen. Wij sturen je wekelijks interessante informatie per e-mail in pdf’s of video’s.

Facebook
Persoonlijk contact en live vragenuurtjes met de Foodsisters.

Protein broden
Je ontvangt thuis gratis 8 proteinbroden per post bij het kookboek, die je alleen nog even hoeft af te bakken. 97% van onze klanten geeft aan het koolhydraatarm eten veel gemakkelijker vol te houden doordat ze de proteinbroden als lunch kunnen kiezen.

Kookboek
Ontvang ons kookboek thuis met 8 weekmenu’s. Inclusief makkelijk boodschappenlijstje.

Extra webinars
Tijdens het programma geven wij extra webinars exclusief voor cursisten. Om je nog meer te motiveren en inspireren.

Deze cursus is voor iedereen die kilo’s wil verliezen, maar geen tijd heeft uren in de keuken te staan of uitgebreide lunches op het werk te bereiden.

 

  1. Je krijgt 8 koolhydraatarme weekmenu’s in de vorm van een kookboek met handige boodschappenlijstjes. Weekmenu’s die je vol kunt houden.
  2. Voor de gemakkelijke lunch ontvang je 8x een protein brood thuis. Koolhydraatarm en rijk aan eiwitten.
  3. Je leert op een begrijpelijke wijze in onze online cursus alles over koolhydraatarm en slank eten. Hier zal je je hele leven profijt van hebben! Je hoeft niet actief deel te nemen aan de cursus of ‘examen’ te doen. Wij sturen je wekelijks interessante informatie per e-mail in pdf’s of video’s.

Dit is waarom je fitter wordt door het eten van minder koolhydraten

We eten vaak niet teveel, eerder te weinig zelfs. Je leert hoe je lichaam koolhydraten omzet in vet. En waarom minder koolhydraten eten juist zorgt voor vetverbranding.

Dit doet bijna iedereen fout die koolhydraatarm eet

Koolhydraatarm eten is hot. Alleen maakt (bijna) iedereen dezelfde fouten. Je leert waar je op moet letten, zodat je niet ongemerkt toch teveel suiker of vet binnenkrijgt, waardoor je niet af zult vallen.

Dit is hoe je emotie eten voorkomt

Wist je dat juist jouw goede eigenschappen vaak je valkuilen zijn? Leer dit herkennen en krijg de controle over wat je wel en niet eet.

Hoe kan ik zelf suikervrij en koolhydraatarm leren eten deel 1

Zelf snel kunnen beoordelen of je een product wel of niet koolhydraatarm is. En welke producten teveel suiker bevatten. Dit wordt uitgelegd op een praktische en begrijpelijke wijze.

Hoe kan ik zelf suikervrij en koolhydraatarm leren eten deel 2

Wil je geen tekorten? Dan is het belangrijk om te weten hoe een gezonde koolhydraatarme dag eruit zou moeten zien

Hoe krijg ik de juiste mindset en word ik ontspannen en blij met eten

Altijd al strijd gehad met je gewicht? Werkten alle diëten niet? Of is de oorzaak niet voldoende aangepakt? Alles over jouw innerlijke saboteur

Hier moet jij je bewust van worden, wil je voor altijd slank blijven.

Is jouw doel in je bikini passen? Dat is niet winterproof! Stel lange termijn doelen. Wij helpen jou om deze te gaan behalen

Dit moet je eten om op gewicht te blijven

Je leert hoe jij je eetpatroon gemakkelijk aan kunt passen om koolhydraatarm te kunnen blijven eten. Hoeveel koolhydraten mag je per dag. Wat kan je kiezen in de supermarkt. ? Hoe ga je om met etentjes en vakanties.

Pin It on Pinterest

Share This