Gratis Foodsisters Weekmenu

Bedankt voor je interesse in ons gratis weekmenu!
Download het weekmenu direct. Je hoeft geen email adres achter te laten én kunt direct beginnen met het maken van lekkere, eenvoudige gerechten die je helpen om snel gewicht te verliezen zónder honger gevoel!

Wil je snel en eenvoudig afvallen? Wij hebben een geheimpje….

Het Foodsisters weekmenu is een súper kennismaking met onze bewezen afslankmethode. Maar er is één probleem… BROOD!

Brood zit bomvol koolhydraten. Niet alleen dat, in Nederland eten we véél brood. Zeker in een periode waarin je gewicht wilt verliezen, is het makkelijk om een goed, lekker en verantwoord alternatief te hebben. Dat is de reden dat je boven op het online programma en het kookboek dat je thuis ontvangt ook nog 8 proteinbroden krijgt meegeleverd.

Maak kennis met ons 8 weken slank programma tegen een super korting!

Heb jij het gevoel dat je wel wilt werken aan je gezondheid en een gezond gewicht, maar ontbreekt het eigenlijk aan een goed plan? Speelt het wel steeds door je hoofd dat je eigenlijk minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar weet je niet hoe?

Met het programma in 8 weken slank met de Foodsisters hebben we inmiddels 7000 mensen mogen begeleiden het programma in 8 weken slank met de Foodsisters. Al meer dan 10 jaar begeleiden we mensen bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijkervaring hebben we voor jou gebundeld in één compleet en praktisch programma. Je kunt direct starten!

 

27,5% KORTING

ALLEEN DE KOMENDE 72 UUR GELDIG

EEN SPECIALE AANBIEDING ALLEEN VOOR JOU

Start ook met het in 8 weken slank programma en ga aan de slag.

Als jij vind dat het nu tijd is om aan de slag te gaan met kilo’s verliezen, minder suiker en koolhydraten te eten. Dan maken wij het je heel erg makkelijk.

Nog 1x alles op een rijtje:

Kookboek met 8 weekmenu’s Gratis 8 protein broden Foodsisters club member Je doelen halen met onze webinars Stel al je vragen live aan de Foodsisters Gegarandeerd resultaat als je het gehele programma doorloopt Premium e-mail support Toegang tot gratis motivatie filmpjes en online lessen Goed vol te houden, niet streng lijnen


BELANGRIJK! Om bij de actie te komen wordt gevraagd naar een wachtwoord. Het wachtwoord is: goedbezig

Dit zijn de bestelvoorwaarden: Alleen geldig voor degene die het gratis weekmenu van ons heeft ontvangen 72 uur geldig na ontvangst van het weekmenu. Daarna verloopt deze link en is het programma niet meer voor de actieprijs te bestellen 1 pakket per persoon Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes Actie geld voor max. 500 deelnemers op=op Niet van toepassing op eerdere bestellingen.

Pin It on Pinterest

Share This