Dit recept is zo gemakkelijk, gezond en smaakvol! Je moet het echt geprobeerd hebben . Zo heb je in een mum van tijd een heerlijke koolhydraatarme lunch of diner op tafel. 

Dit heb je nodig voor 6 tomaten:
6 vleestomaten 1 blikje tomaten puree (140 gram) 200 gram gehakt 2 eetlepels geraspte kaas (30+) 2 eetlepels zuivelspread 2 theelepels gyros kruiden

Zo maak je het:
1. Snijd het bovenste kapje van de tomaten en hol de tomaten uit. Bewaar de kapjes.
2. Rul het gehakt in een pan en doe hier de tomatenpuree, zuivelspread en gyros kruiden bij. 3. Leg de tomaten in een ovenschaal en vul ze met het gehakt mengsel, strooi er wat kaas over en leg de kapjes er weer op.
4. Bak de tomaten in de oven tot dat de kaas is gesmolten en de tomaten beginnen te rimpelen. Dit duurt ongeveer 20 minuten.

Voorbereiding: 15 minuten Oven: 200 graden Bakken: 25 minuten

Meer informatie                   Naar de website

Pin It on Pinterest