Geen resultaat geld terug

Veel mensen hebben al verschillende afslankprogramma’s geprobeerd, maar eindigen met een teleurstelling. Het grote verschil is dat dit programma niet vanachter een bureau is ontwikkeld, maar omdat wij daadwerkelijk mensen zelf begeleiden. Wij hebben dit programma inmiddels 10 jaar getest en verbeterd en hebben inmiddels vele resultaten van onze klanten teruggekoppeld gekregen.

Wanneer kom je in aanmerking voor de geen resultaat, geld terug garantie?
1. Je hebt bij de start van het programma een BMI hoger dan 25 dus overgewicht.* Voor jou is het goed om kilo’s te verliezen tot een gezond gewicht.
2. Je volgt het programma exact zoals wij het opgesteld hebben. Haalt wekelijks de boodschappen in huis, volgt het weekmenu en de online lessen en webinars en wij weten zeker dat je kilo’s zult afvallen. (* gemiddeld resultaat uit enquete met 1611 deelnemers =1,1 kg per week) Je kunt verwachten dat je met het programma tussen de 6 en 8 kilo af zult vallen. Voor uitzonderingen zoals het gebruik van medicatie en schildklierproblemen etc. kun je contact opnemen met onze diëtist voor een haalbaar doel.

Wat vragen wij van jou?
1. Bij tegenvallend of geen resultaat neem je contact op via info@foodsisters.nl in week 3, week 5 en week 8 van het programma, zodat onze diëtist je nog extra advies op maat kan geven.
2. Omdat je wekelijks boodschappen in huis moet halen om het programma te kunnen volgen. Vragen wij je een foto van de kassabonnetjes te maken en deze, wanneer je in aanmerking wilt komen voor het terugontvangen van het aankoopbedrag met ons te delen via info@foodsisters.nl

* Is je BMI lager dan 25 dan heb je een gezond gewicht en verlenen wij geen standaard garantie om kilo’s te verliezen. Met dit programma zal je iets gewicht verliezen ca 0,5 kg per week, maar bij een gezond BMI zou een doel niet gewicht verliezen moeten zijn.

Pin It on Pinterest

Share This