Het is tijd voor actie! Het grijze weer zorgt ervoor dat je snel met een kleedje op de bank gaat hangen. Je hebt minder energie en komt nog maar weinig buiten. Je eet automatisch zoeter (een kop warme chocomelk) en vetter (chips en kaas). Tijd om uit de winterslaap te ontwaken en de wintervacht te verliezen!

Wat kan je doen?

Stap 1: Maak zelf een einde aan het moedeloze gevoel

Wil je meer energie? Onderneem dan stappen en dat is meteen de eerste grote drempel. Wacht niet tot morgen, maar haal direct vandaag nog je gezonde boodschappen in huis en ga aan de slag.

Stap 2: Zorg voor zuurstof
Wil je weer fris in je hoofd zijn? Haal dan veel frisse lucht. Ook als het buiten grijs is en miezert. Kleed je goed en snuif dagelijks minimaal een half uur wat frisse lucht op. Je zult je direct al een stuk energieker voelen!

Stap 3: Eet energie
Stap uit de cirkel van binnen zitten en ongezond eten. Van vet en zoet eten krijg je ook weinig energie en word je hangerig. Door dit om te draaien heb je al veel minder moeite om de dag door te komen. Je zorgt door het eten van minder suiker en veel groenten en vezels ook goed voor je darmflora. Wij hebben alvast een aantal voorbeelden van gezonde recepten voor je klaargezet:

Bloemkoolrijst met kip saté
Gezonde dipsaus voor bij de rauwkost
Koolhydraatarme ovenschotel met kip
Banaan pannenkoek met havermeel
Detoxsoep

Met deze tips heb je alvast een begin gemaakt.

WIL JE HELEMAAL GOED VAN START GAAN?
Doe dan mee met ons 8 weken slank programma!
Eet power! Met ons programma eet je vaak wel 10 verschillende soorten groenten per week! Geen suiker en geen snacks. En dat merk je aan je energie!

Je kunt nu nog een korting ontvangen van €19,50 op het pakket!
Gebruik kortingscode: afvallen2019

EN EET GEZOND VOOR MAAR €10,00 PER WEEK! BESTEL HIER

Meer informatie                   Naar de website

Pin It on Pinterest