Deze dame is een #fitmom die de uitdaging aan is gegaan en in 8 weken slank met de Foodsisters heeft gevolgd. #foodsisters En met succes! Super leuk ze deelt haar ervaringen via instagram: https://www.instagram.com/colle55/

 

Dit ben ik. Vanaf januari 2016 een eerste afvalspurt gehad (6 kilo) beetje erbij en nu vanaf januari gelukkig weer iets eraf. Ik begin dus waar ik geëindigd was. minstens 3x sporten in de week (1x bootcamp en 2 a 3x thuis workout van @foodsie.nl en evt nog 1xpw een lange stevige wandeling met m’n zus.) Ik ga nu maandag beginnen met de #foodsisters #nicin8wekenslank ik vind het spannend. Ben vooral nu erg aan t plannen wanneer ga ik wat eten en wat er de rest met me mee. Ik ben een echte afhaker, ik hou nooit veel vol een stop al binnen een week met veel dingen Maar ik wil het doen. Voor mijn gezondheid, betere BMI. Ik ben die brede heupen en benen zat. Ik hou zelfs mijn buik nog in als ik in bed lig, bij wijze van. Ik raak in verwarring door al die voedingsadviezen, feiten en fabels. Dus daarom ga ik gericht meedoen met de online cursus van de Foodsisters, koolhydraatarm een suikervrij. Ik zal jullie zo nu en dan op de hoogte houden. Laat dat ook mijn stok achter de deur zijn…wish me luck #doorzetten#gezondleven#healthyliving#healthylife#fit#training#sporten#workout#sporten#fitforlife#fitmoms#fitmomsofog#afvallen#weightlosschallenge #weightloss#bootcamp #foodsie #foodsisters#motivatie#motivation#afvallen#lowcarbs#koolhydraatarm#suikervrij#nocarbs#anderseten#in8wekenslank#slank#nicin8wekenslank

Een bericht gedeeld door Colle (@colle55) op

 

joehoeee, geen excuses meer… Ik ga er aan geloven. Vanaf maandag ga ik beginnen. Ben nu het intro aan t lezen.. Ik zie dat ik weer nieuwe dingen leer. Dingen waarvan ik dacht dat ik goed bezig was.. Blijken toch niet helemaal suikervrij of koolhydraatarm te zijn als ik dacht. Hoe lastig is het dan voor mensen… Nou ja..van t weekend eens rustig het eerste weekmenu uitzetten. Vriendlief huiverde weer bij het idee om courgette pasta te eten..hij wil toch graag het echte spul en vleesch hahaha.. Maar goed. In combi met mijn bootcamp en thuis workout..hoop ik echt een slag te maken. #doorzetten#gezondleven#healthyliving#healthylife#fit#training#sporten#workout#sporten#fitforlife#fitmoms#fitmomsofog#afvallen#weightlosschallenge #weightloss#bootcamp @foodsie #foodsisters@foodsisters.the#motivatie#motivation#afvallen#lowcarbs#koolhydraatarm#suikervrij#nocarbs#anderseten#in8wekenslank#slank

Een bericht gedeeld door Colle (@colle55) op

Een van mijn favorietjes. Ben altijd wel ff zoet met het maken. Dochterlief zat al te eten en de mannen waren naar de training. Pittige week hoor. Vooral het plannen voor mijn zoon die net een week op de middelbare zit. Huiswerk plannen, tas inpakken, bedenken wat handig is qua planning, wel, níet met de bus, toch maar een regenpak aanschaffen, ships, fiets naar de fietsenmaker, gedoe met de bus, te laat aan je huiswerk (tis ook allemaal maar wat voor zo'n 12 jarige knul…) Maar goed wij zijn er ook druk mee…haha #ikkenniemeer #cleaneating#ikeetsuikervrij#suikervrijeten#gezondleven#gezondeten#healthyliving#healthyfood#healtylifestyle#lowcarbs#koolydraatarm#koolhydraatvrij#fit#fitmomsofig#afvallen#loosingweight#gezond#anderseten#weightloss#weightlossjourney#fitforlive#motivation#foodsisters#middelbareschool#brugpieper#taartjevanzoeteaardappel

Een bericht gedeeld door Colle (@colle55) op

Pin It on Pinterest