Jolanda(-16 kg): “ In januari besloot ik om er alles aan e doen om me weer fit en gezond te gaan voelen. En dat is gelukt met het 8 weken slank programma! Ik werd zo blij van de recepten, ik wist niet dat gezond eten zo lekker kon zijn! Ik raad iedereen aan dit te gaan doen! Je gaat je zoveel beter voelen. Door de tips, het advies en de filmpjes snap je ook echt hoe het afvallen werkt.

Wanneer had je voor jezelf besloten om gezond te gaan eten en waarom heb je voor het programma van de Foodsisters gekozen om je hierbij te helpen?
In januari heb ik besloten om er alles aan te doen om me fit en gezond te gaan voelen. Op facebook zag jullie site voorbij komen en het sprak me gelijk aan. Gezond eten helemaal geweldig.

Wat is je lievelingsrecept?
Ik heb veel lievelings recepten .

Courgettepasta met groenten en tomatensaus
Huzarensalade
Gehaktbrood

Vond je de recepten uit het kookboek goed te combineren met je sociale leven? Ja, perfect.

Vond je de weekmenu’s uit het boek goed vol te houden, hoe heb je het ervaren?
Ik werd er zo blij van. Ik wist niet dat gezond eten zo lekker kon zijn.

Veel mensen vallen na verloop van tijd weer in hun oude gewoonten van gemak en toch iets lekkers bij de thee. Hoe lukt het jou dan toch gezond te eten langdurig vol te houden?
Ik ga er vanuit, nu ik zoveel geleerd heb van jullie, dat ik dit vol ga houden en moet je jezelf aan leren bijvoorbeeld 1 keer in de maand iets te eten als een tussendoortje uit het boek.

Hoe blijf je op gewicht?
Ik ben nog steeds bezig met jullie programma en wil nog 16 kilo kwijt.

Wat is je guilty pleasure en hoe kun je alle verleidingen van lekker eten weerstaan?
Voordat ik hier aan begon vond ik alles wat fout was helaas lekker. Maar nu ik me zo goed voel zonder suiker en goed gezond eten, wil me zo blijven voelen. Ben erbij gaan sporten en voel me super fit.

Tot slot, heb je nog advies, opmerkingen of een tip voor mensen die erover denken om minder suikers te gaan eten?
Ik raad iedereen aan om dit te gaan doen! Je gaat je zoveel beter van voelen. En doordat je ook zoveel tips, advies en filmpjes met uitleg krijgt hoe het in elkaar zit, snap je ook hoe het werkt.

 

Pin It on Pinterest