Daisy begon op 4 september 2017 met het programma 8 weken slank en is in totaal al 18 kilo afgevallen. ‘’Ik ben in die 8 weken 12 kilo afgevallen. Hierna ben ik doorgegaan en dat doe ik nu nog steeds. Ik voel mij veel zelfverzekerde, energieker en heel blij!’’

‘’Mijn naam is Daisy, ik woon in Deventer en ik ben 27 jaar en in februari 2017 mama geworden van een zoontje. Voordat ik begon had ik totaal geen ritme in mijn eetpatroon en dat wilde ik wel graag. Een gezond en lekker ritme vinden in mijn eetpatroon. Een eis van mij moest zijn dat het gezond moest zijn en daarbij wou ik graag ook wat kilo’s kwijt. Dus, ik ging op zoek naar wat bij mij zou kunnen passen en kwam bij jullie ‘Foodsisters’ uit.

Ik was wel te zwaar volgens de algemene richtlijnen maar, daarbij was ik ook niet zo lang geleden bevallen. Mijn valkuil was: ongezonde tussendoortjes. Soms was de avondmaaltijd ook niet echt gezond en dat was dan de combinatie die maakte dat het bij mij verkeerd liep en ik te zwaar werd.  
Ik heb in het verleden ook een dieet gevolgd, dat heette My life slim. Ik heb dat in totaal toch twee keer gedaan en bij de tweede keer ging het niet zoals ik wou en ik merkte dat ik weer snel in hetzelfde eetpatroon terecht kwam. Ik heb eerst heel veel van jullie gelezen en toen dacht ik:  ‘ik moet dit gewoon proberen’. Het zag er positief uit en ik las ook wat jullie doen met voeding en dat sprak me erg aan. Jullie brachten me een andere kijk op voeding en lieten zien wat je wel allemaal niet kan.

Ik heb nu een regelmatig ritme in mijn eetpatroon gekregen. Ik kijk nu ook op een hele andere manier naar voeding. Ik eet voeding waarvan ik voorheen niet dacht dat ik het zou eten en dat ik nu gewoon bijvoorbeeld van courgette een soepje maak. HEERLIJK is dat! De recepten zijn erg lekker en gevarieerd. Mijn lievelingsrecept is de Courgette soep en de wrap-pizza! Ik woon samen met mijn man en zoontje van 10 maanden oud. Dit was best goed te combineren. Mijn man deed ook mee met het avondeten en ik laat mijn zoontje ook zoveel mogelijk mee eten. Ik werk wel onregelmatig. Ik maakte de maaltijd dan altijd in de middag klaar zodat ik het mee kon nemen naar mijn werk.

Ik let nog steeds goed op mijn suikers. Ik volg ook nog steeds jullie programma, omdat ik nog steeds afval en bijna mijn doel heb bereikt.  Ik volg het wel op mijn eigen manier en combineer recepten uit jullie kookboeken. Ik merk ook dat ik mij fitter voel nu ik meer groente eet. Ik heb meer energie gekregen en ben sneller verzadigd. Ook doordat ik er bij sport , zit ik lekker in mijn vel.

Ik ben in totaal in die 8 weken 12 kilo afgevallen. Hierna ben ik doorgegaan en dat doe ik nu nog steeds eigenlijk. Ondertussen ben ik in totaal 18 kilo kwijt. Ik ging mij elke maandagochtend wegen en daarbij heb ik het sporten ook weer goed opgepakt en probeer 3 keer in de week wat aan sport te doen. Ik voel mij veel zelfverzekerde, energieker en heel blij!’’

Je kunt hier meer lezen over het programma in 8 weken slank met de Foodsisters.

Pin It on Pinterest