‘’Na 2 weken all inclusieve vakantie in Turkije was de maat echt helemaal vol. Ik was niet meer happy in mijn eigen lichaam. Foodsisters sprak mij erg aan omdat het een suikervrij en koolhydraatarm dieet is. Verder had ik nog nooit zo’n dieet gevolgd en wilde ik weer graag wat nieuws proberen’’.  

Annelies(42 jaar) werkt in het onderwijs en als juf komen er veel traktaties voorbij. ‘’Aangezien ik een suikerverslaving had ging alles automatisch mijn mond in. Zo vlogen de kilo’s er na ieder dieet weer aan. Noem het dieet maar op, ik heb het gedaan. Van afslankpillen tot shakes en Sonja Bakker niet te vergeten’’.

‘’De cursus is goed te combineren met je sociale leven. Zeker omdat je als lunch vaak brood eet en je dat makkelijk mee kan nemen naar je werk. Het zijn lekkere recepten die een makkelijke bereidingswijze hebben. Vooral de boodschappenlijstjes zijn heel handig. Zo heb je gelijk alles in huis en hoef je tussendoor niet meer naar de supermarkt’’.

‘’Ik ben nu 14 weken bezig en tot nu toe vind ik het goed vol te houden. Vooral door de lekkere koekjes die Foodsisters op Facebook post. Zo kan ik ‘s avonds wel wat lekkers bij de koffie nemen, maar dan met minder suiker. Ik blijf op gewicht doordat ik kalenderdoelen maak voor mezelf. Zo heb ik één dag om de 6 á 7 weken dat ik alles mag eten wat ik wil’’.

‘’Mijn lievelings recept is: De stamppot met kipgehakt, de courgette spaghetti met bolognaisesaus en de zoete schotel! Mijn verleiding of quilty pleasure is:  CHOCOLADE!!! Doordat ik geen stukje pak kom ik niet in de verleiding om alles te eten. Ik kan niet meer stoppen als ik eenmaal begin. Dus daarom begin ik er gewoon helemaal niet aan’’.

In totaal is Annelies in 14 weken 18 kilo afgevallen en haar advies is: ‘’Gewoon doen. Niet twijfelen. Foodsisters voelt niet als een dieet maar meer als een nieuw gezond eetpatroon’’. Wil je meer informatie over het programma? https://www.foodsisters.nl/afvallen/

Pin It on Pinterest