Afvallen? start met een goed plan!

BESTEL HIER

Binnen 8 weken slank met onze eenvoudige, smaakvolle en snelle methode!

Hoi, welkom op onze pagina over het programma: in 8 weken slank met de Foodsisters.
Heb jij het gevoel dat je wel wilt werken aan je gezondheid en een gezond gewicht, maar ontbreekt het eigenlijk aan een goed plan? Speelt het wel steeds door je hoofd dat je eigenlijk minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar weet je niet hoe?

Op internet vind je zoveel informatie dat we ons kunnen voorstellen dat je er niet meer uitkomt. Dus wij maakten een programma om het jou gemakkelijk te maken. Afvallen zonder gedoe. Geen stress meer wat je nu wel of niet mag eten. Kant -en klare weekmenu’s zodat je weet waar je je aan kan houden.

Met het programma in 8 weken slank met de Foodsisters hebben we inmiddels 8000 mensen mogen begeleiden. Al meer dan 10 jaar begeleiden we mensen bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijk ervaring hebben we voor jou gebundeld in één compleet en praktisch programma. Je kunt direct starten!

Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Maar nog belangrijker iedereen valt ook écht kilo’s af. En ze leren hoe nu verder! Een programma voor het leven.

Dat is waar wij als Foodsisters trots op zijn ☺ Aan iedereen die al heeft meegedaan. Bedankt 🙌🙌 en ga zo door 💪!!!

Waarom je nu wel kilo’s verliest:

Bewezen methode

Onze methode is 10 jaar uitgebreid verbetert en getest.  1,1  kilo per week is het gemiddelde resultaat.
(1611 deelnemers enquête)

Makkelijk te volgen

Ook als je buiten de deur werkt, hoef je weinig extra aanpassingen te doen om dit programma te volgen. Je ontvangt van ons gratis 8 proteinbroden thuis zodat je gewoon 2 sneetjes brood mee kunt nemen naar je werk.

Makkelijk te volgen

Ontvang ons kookboek met 8 weekmenu’s en kant-en-klare boodschappenlijstjes. Geen ingewikkelde recepten. Je haalt de boodschappen in huis en zet elke maaltijd binnen een mum van tijd op tafel.

Vragen op je antwoorden in onze live vragenuurtjes

Weet je het soms even niet meer of heb je wat hulp nodig? Wij beantwoorden live al je vragen.

Premium Email & Chat Support

Op werkdagen binnen 1 dag antwoord van onze diëtist. Tips over hoe de recepten voor jou aan te passen als je iets niet lust en over het verbeteren van je resultaat.

Foodsister Club Member

Online coaching om je het maximale resultaat te laten behalen tijdens, maar ook ná het programma.  In onze online cursus delen we de meest waardevolle lessen met jou en geven we veel tips en extra informatie. Zo gaat het je lukken een gezond leven en de juiste mindset te krijgen!

Wat is het verschil tussen het programma in 8 weken slank en een los kookboek?

Wij kunnen ons voorstellen dat je het programma best een grote investering vindt. Misschien is het goed weten dat al onze klanten na aflopen aangeven dat ze het de €99,95,- meer dan waard vonden. We gaan kort proberen toe te lichten waarom het programma heel anders is dan de aanschaf van kookboek/dieetboek, waarvan je er wellicht al meerdere in je kast hebt staan. Het pakket wordt niet in een aangepaste versie geleverd.

De voordelen op een rij

  1. De protein broden die je gratis bij dit pakket thuis ontvangt. Wij hebben gezien dat mensen vast lopen bij de lunch. Het is teveel ‘gedoe’, daarom een snee brood als lunch.
  2. Wij garanderen resultaat. Als je allemaal losse recepten of weekmenu’s moet volgen kost het veel tijd te bereken hoe een dag qua koolhydraten is opgebouwd. Vaak zijn recepten te vet of hebben juist weer teveel suikers zoals uit dadels. Bij ons weekmenu hoef je daar geen rekening mee te houden. Je zult bij ons programma gewicht verliezen wanneer je overgewicht hebt en je exact aan het programma hebt gehouden. *voor uitzonderingen zoals het gebruik van medicatie en schildklierproblemen etc. kun je contact opnemen met onze diëtist voor een haalbaar doel.
    Gemiddeld behaald men bij ons een resultaat van minimaal 1 kilo* per week. *uit enquête resultaten van 935 deelnemers
  3. Minder moeite. Het programma is super makkelijk te volgen je krijgt een boodschappenlijstje. Als je dat in huis haalt eet je week super gezond.
  4. Onze recepten zijn gemaakt om door de week te maken. Niet uren in de keuken staan, maar echt voor na een lange werkdag. Staat zo op tafel.
  5. Je krijgt hulp. Via de Facebookgroep kun je deelnemen aan onze live vragenuurtjes om je vragen te stellen.
  6. Een investering voor het leven. Wij gaan je alles leren wat je nodig hebt om op gewicht te blijven. Veel mensen gingen je al succesvol voor. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!
Waarom verlies je kilo’s?
Je eet niet minder, maar anders. De menu’s zijn geen streng crashdieet. In onze weekmenu’s geen eierkoeken met weinig calorieën, maar ook geen enkele voedingswaarde. We houden het dus gezond, maar met mate en veel structuur. Je eet minder suikers en koolhydraten. Veel groenten en zeer gevarieerd.

 

 

 

 

De weekmenu’s van de Foodsisters zijn niet zomaar tot stand gekomen. Deze zijn gemaakt, berekend, gekookt, geproefd en bijgeschaafd. Om zo tot een voedingskundig goed menu te komen. Hierbij zijn we er van uit gegaan dat een gemiddelde vrouw er van afvalt. Hoeveel kilo? Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals begingewicht, huidige eetpatroon en de hoeveelheid lichaamsbeweging. Gemiddeld is 1 kilo per week zeker haalbaar.

Meer zelfvertrouwen

Ik weet als geen ander dat kilo’s niet je geluk bepalen, maar van een gezond gewicht krijg je als vrouw wel veel meer zelfvertrouwen. Ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben met de manier waarop ik tegenwoordig door jullie ben gaan koken en bewust naar voeding ben gaan kijken. Een dieet volgen en van eten genieten, gingen voorheen naar mijn mening niet samen, maar van dit standpunt ben ik door Foodsisters afgestapt. Inmiddels ben ik 10 kilo lichter en heel erg happy. Ik kon zelfs mijn droomjurk aan op mijn bruiloft!

Juliette (36)

Het gevaar van een kilo per jaar

“Elke week at ik wel koek, taart of chocolade. Voor je het weet, zitten de kilo’s eraan. En ja, wat doe je dan?” Ellen viel 10 kilo af door suikervrij eten met de Foodsisters

Suiker is de boosdoener
“Ik probeerde de Weight Watchers en een half jaar geleden Fit en Slank. Na de laatste afslankcursus ben ik me meer gaan verdiepen in welke voeding gezond is voor mijn lichaam. Ik dacht dat vet de grootste boosdoener was, dus ging ik minder boter en olie gebruiken. Op zich logisch dat ik hiervoor koos, want vet kan ik beter laten staan dan de zoete voeding. Nu weet ik dat het lichaam gezonde vetten nodig heeft en gebruik ik dat in de vorm van noten in de yoghurt of kokos- en olijfolie om te bakken of om een salade mee op smaak te brengen.

Ellen

Wat stress en ongezonde voeding met je lichaam doen

Ik heb nog nooit eerder een dieet gevolgd. Ik begon me steeds meer te beseffen wat stress in combinatie met ongezonde voeding doet. Het wakkert zoveel kwalen aan, dat ik me er steeds meer in ging verdiepen. Ik startte met de weekmenu’s van de Foodsisters. Zien wat geraffineerde suikers met je doen, heeft mij doen beseffen dat jullie recepten PERFECT zijn om mezelf weer in goede vorm te krijgen. 🙂

Annet (34)

 

 

..

 

Pin It on Pinterest

Share This