Hoi,

🎉🎉 Wij zijn superblij dat ons 300 pagina’s tellende kookboek van ‘in 8 weken slank met de Foodsisters’ nu ook los verkrijgbaar is!! 🎉🎉

Hou je weerstand op peil en eet 8 weken lang lekker veel groente en geen suiker. 🥑 🍅 🍆 🥒 🥕

Voel je in 8 weken beter, fitter en slanker

Speelt het steeds door je hoofd dat je minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar je weet niet hoe te beginnen?

Goed nieuws het succesvolle programma in 8 weken slank is nu ook als “LOS” kookboek te bestellen. In dit super dikke kookboek (meer dan 300 pagina’s)  laten de Foodsisters zien hoe je in 8 weken op een gemakkelijke manier kunt afvallen.  Door handige weekmenu’s en boodschappenlijstjes eet je makkelijk en lekker afwisselend, zo is het goed vol te houden. Zelfs al je al meerdere afvalpogingen hebt gedaan zal dit boek je aanspreken.

HET IS LEUK, MAKKELIJK ÉN LEKKER!
✔ 8 Eenvoudige, lekkere, gezonde weekmenu’s
✔ Je eet minder suiker, op een makkelijke manier
✔ Snelle bereiding
✔ Boodschappen verkrijgbaar in elke supermarkt
✔ Kilo’s verliezen
✔ Vegetarische en glutenvrije opties bij de recepten

 

  Onze klanten beoordelen in 8 weken slank met de Foodsisters met een 8,6 (uit meer dan 1400 reacties)

“Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten.”

Al meer dan 11 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. Al hun praktijk ervaring hebben ze gebundeld in één compleet en praktisch boek. Met veel informatie over afvallen en 8 makkelijk te volgen weekmenu’s.

Foodsisters

Na 2 zwangerschappen en een stressvolle periode was het weer tijd om voor mijzelf te gaan zorgen. Met de weekmenu’s van de Foodsisters en viel ik 15 kilo af.

Je mag best veel eten als je wilt afvallen, als je maar goede (gezonde) keuzes maakt. De weekmenu’s van de Foodsisters bieden dit. Ze zijn goed vol te houden met 6 eetmomenten per dag. Ook zijn de recepten makkelijk te maken. Vaak maak ik ze al een dag van tevoren. De smaken kloppen bij elkaar.

Loes (31)

Weer een gaatje erbij in mijn riem!

Waaaahoooeeeee, leuke top gescoord…en rara.. En truitje van #Only maat 42. Ik hoef er niet meer voorbij te lopen, ik kom er na mijn ruime maat 46 weer in waaahooee.. Ik kon mijn enthousiasme in de winkel niet onderdrukken. De verkoopster zei ook al, ja dit merk valt ook nog eens klein hoor.. Echt zo blij.

Nicole

na 6 weken is er al ruim 8 kg af!’’

Voor Monic (53) was de maat vol. In September 2017 begon zij met de cursus met als doel om voor Januari 10 kg te verliezen. En dat lukt haar met gemak.

 

Monic

klaar om te starten??

Pin It on Pinterest

Share This