Wil je een snelle koolhydraatarme lunch? Dan moet je zeker deze bietensalade maken. Wij aten deze combinatie een keer in een restaurant als voorgerecht. Maar hij kan ook prima als lunch gegeten worden. Maak het jezelf niet te moeilijk en maak deze heerlijke koolhdyraatarme lunch
Dit heb je nodig voor de:

2 voorgekookte bietjes

½ zak rucola

40 gram pecannoten

50 gram feta kaas


Voor de dressing:

¼ rode ui, gesnipperd

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel kwark

1 theelepel honing


Zo maak je het:

1: Snijd de biet in schijfjes en rangschik ze op een bordje. Wil je het nog sneller klaar zijn? Wij gebruikten een zakje voorgesneden rauwkost bietjes julienne.

2: Meng de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje. Verdeel de dressing over de bietjes. Leg de rucolasalade, feta en noten over de bietjes.

Na de de bestseller: Foodsisters gezonde, lekkere en makkelijke recepten zonder suiker   bieden wij jou een complete cursus om kilo’s te verliezen. De afgelopen 10 jaar hebben al vele duizenden cliënten mogen begeleiden bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijkervaring hebben we nu voor jou gebundeld in één complete en praktische cursus. Je kunt gelijk aan de slag. Je ontvangt thuis een kookboek met 8 koolhydraatarme weekmenu’s en 8 boodschappenlijstjes + 8 protein broden.

Deze cursus is voor iedereen die kilo’s wil verliezen, maar geen tijd heeft uren in de keuken te staan of uitgebreide lunches op het werk te bereiden.
  1. Je krijgt 8 koolhydraatarme weekmenu’s in de vorm van een kookboek met handige boodschappenlijstjes. Weekmenu’s die je vol kunt houden.
  2. Voor de gemakkelijke lunch ontvang je 8x een protein brood thuis. Koolhydraatarm en rijk aan eiwitten.
  3. Je leert op een begrijpelijke wijze in onze online cursus alles over koolhydraatarm en slank eten. Hier zal je je hele leven profijt van hebben! Wie wil nu niet een koolhydraatarmdieet met snelle en makkelijke koolhydraatarme recepten?

Meld je hier aan voor de cursus

Meer informatie                   Naar de website

Pin It on Pinterest