Het recept van bami met gamba’s is bij ons thuis een blijvertje. Alles in de wok en je hebt zo een snelle maaltijd voor je neus staan. Door geen gewone bami te gebruiken maar gele linzen spaghetti bespaar je weer op de koolhydraten.

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

80 g gele linzen spaghetti (verkrijgbaar AH)

150 g gamba’s (diepvries), ontdooid

75 g peen julienne

1/2 ui, gesnipperd

1 teentje knoflook, fijngehakt

2 takjes selderij (kruiden),fijngesneden

1 eetlepel ketjap

Olijfolie

Zo maak je het:

  1. Kook de gele linzen spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit olie in een wok en fruit ui en knoflook 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en roerbak alles 1 minuut.
  3. Roer vervolgens de wortel, gele linzen spaghetti en ketjap er door en warm het geheel nog twee minuten al omscheppend op. Strooi als laatste de bladselderij er over.

TIP! Geen gele linzen spaghetti? Gebruik dan courgette spaghetti.

Pin It on Pinterest