Afvallen? start met een goed plan!

Hoi, welkom op onze pagina over het programma: in 8 weken slank met de Foodsisters.

Wil jij afvallen, maar ontbreekt het eigenlijk aan een goed plan?

Speelt het wel steeds door je hoofd dat je eigenlijk minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar weet je niet hoe?

Al meer dan 10 jaar begeleiden we mensen bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijk ervaring hebben we voor jou gebundeld in één compleet en praktisch programma. Je kunt direct starten! Heb jij geen behoefte aan een goeroe die vooral bezig is met het plaatsen van mooie foto’s, maar wil je begeleiding van een team dat bereikbaar is en er staat voor jou? Meld je dan aan. 

Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt.

Maar nog belangrijker iedereen valt ook écht kilo’s af.

En je leert ook hoe je na het programma verder kunt! Een programma voor het leven. 💚

  • Bespaar NU €19,50
  • KORTINGSCODE = afvallen2020

 


 

Onze klanten beoordelen ons programma met een 8,6 (uit meer dan 1400 reacties) 


ONTDEK HOE JE SLANK KUNT WORDEN ÉN BLIJVEN

Onze weekmenu’s een investering in je lijf
Je verzorgt je haar goed en probeert elke keer ook weer leuk voor de dag te komen. Zo hoort het toch ook met de rest van je lichaam? Geef het de zorg en voeding die het nodig heeft. Je merkt al snel het verschil als je minder suiker en koolhydraten eet. Je valt af, maar voelt je ook fitter en energieker!

Met onze weekmenu’s ga je super makkelijk van start. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! 

Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten. En wij zorgen ervoor dat je altijd genoeg vezels, vitaminen en mineralen binnen zal krijgen. Afvallen op een makkelijke en gezonde wijze.

Wat is ‘8 weken slank’?
8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…

HET IS LEUK, MAKKELIJK ÉN LEKKER!

Ons 8 weken slank programma staat voor:

✔️      Eenvoudige, lekkere, gezonde menu’s
✔️      Minder suiker, op een makkelijke manier
✔️      Snelle bereiding
✔️      Makkelijk lunchen met speciaal ontwikkeld brood
✔️      Boodschappen gewoon verkrijgbaar in elke supermarkt

Maak kennis met onze ‘8 weken slank methode’ en start met het verliezen van kilo’s. Eet minder suiker en voel je fitter en energieker!

Start vandaag een nieuwe, fittere levensstijl. Je bent het waard!

Tot snel in onze live vragenuurtjes waar wij jou persoonlijk begeleiden.

Liefs,

Janneke en Amande
De Foodsisters


 

Nieuws! Wij komen met een herziene uitgave van ons 8 weken slank programma per 01-04-2020

Dit gaat er veranderen in de nieuwe versie:

✔️ Meer foodfoto’s
✔️ Nieuwe opmaak en lay-out
✔️ Meer uitleg, veelgestelde vragen
✔️ Vegetarische optie bij elk recept
✔️ Ook los , zonder Proteinbrood, e-mail en chatsupport en toegang tot Facebookgroep verkrijgbaar.

Wil je niet wachten tot 01-04-2020??

>>Je kan op dit moment ook gewoon met de huidige versie van het boek starten.
De recepten en weekmenu’s blijven hetzelfde. Ook kan je gebruik blijven maken van onze e-mail support en de extra informatie in de besloten Facebookgroep. BESTEL HIER

>> Je kan ook aan de slag met onze 16 weekmenu’s uit het jaarprogramma.

Wat je allemaal ontvangt:

Bewezen methode

Onze methode is 10 jaar uitgebreid verbeterd en getest.  1,1  kilo per week is het gemiddelde resultaat.

(1611 deelnemers enquête) Lees hier meer

Makkelijk te volgen

Ook als je buiten de deur werkt, hoef je weinig extra aanpassingen te doen om dit programma te volgen. Je ontvangt van ons gratis 8 proteinbroden thuis zodat je gewoon 2 sneetjes brood mee kunt nemen naar je werk.

Premium Email & Chat Support

Op werkdagen binnen 1 dag antwoord van onze diëtist. Tips over hoe de recepten voor jou aan te passen als je iets niet lust en over het verbeteren van je resultaat.

Goed vol te houden

Ontvang ons kookboek met 8 weekmenu’s en kant-en-klare boodschappenlijstjes. Geen ingewikkelde recepten. Je haalt de boodschappen in huis en zet elke maaltijd binnen een mum van tijd op tafel.

Vragen op je antwoorden in onze live vragenuurtjes

Weet je het soms even niet meer of heb je wat hulp nodig? Wij beantwoorden live al je vragen.

Foodsister Club Member

Online coaching om je het maximale resultaat te laten behalen tijdens, maar ook ná het programma.  In onze online cursus delen we de meest waardevolle lessen met jou en geven we veel tips en extra informatie. Zo gaat het je lukken een gezond leven en de juiste mindset te krijgen! Onder aan deze pagina zie je de inhoud van onze lessen.

GEEN RESULTAAT? GELD TERUG!

Ons programma heeft zichzelf inmiddels bewezen. Wij hebben zoveel tevreden klanten en zijn er van overtuigd dat het jou ook kan helpen bij het halen van je doelen.  Lees hier meer

Meer zelfvertrouwen

Ik weet als geen ander dat kilo’s niet je geluk bepalen, maar van een gezond gewicht krijg je als vrouw wel veel meer zelfvertrouwen. Ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben met de manier waarop ik tegenwoordig door jullie ben gaan koken en bewust naar voeding ben gaan kijken. Een dieet volgen en van eten genieten, gingen voorheen naar mijn mening niet samen, maar van dit standpunt ben ik door Foodsisters afgestapt. Inmiddels ben ik 10 kilo lichter en heel erg happy. Ik kon zelfs mijn droomjurk aan op mijn bruiloft!

Juliette (36) -10 kg

Toen ik bijna 100 kg woog was ik er klaar mee!

Mijn resultaat? Bijna -10 kilo in 8 weken!

Esther: Ik lust (bijna) alles…. En op de één of andere manier blijft er toch 2 kilo hangen na iedere zomervakantie en kerst (en zwangerschappen). Het is dan heel lastig om evn streng te zijn en die paar kilo er weer af te krijgen.

Toen ik in januari de weegschaal bijna 100 kg aan zag tikken was ik er klaar mee, nu moet ik er echt wat aan doen! Dacht ik.  Dus aan de slag met de Foodsisters. Ik hou van de duidelijke dagmenu’s dit mag je eten punt uit en het is genoeg!  Heerlijk de strenge en nuchtere toon van de Foodsisters in de vragenuurtjes. Geen excuses je doet het voor jezelf. Dit heeft mij erg gemotiveerd. Gewoon doen! Probeer het eens, het gaat je echt meevallen.

Lees hier verder

 

Ellen

Ik wil een gezonde mama zijn!

“Ik heb wel diëten geprobeerd, maar viel maar niet af waardoor ik het dan ook niet goed volhield. Via een vriendin kwam ik bij jullie terecht en ben ik begonnen met Intermittent fasting,  ik heb dit 2 weken gedaan en ik viel eindelijk af. Ik was enthousiast over de menu’s en dit keer niet van die vreemde menu’s waar je allerlei gekke dingen voor in huis hoeft te halen. Ik ben nl. geen kikkererwten type zeg maar. Daarna ben ik doorgegaan met het 8 weken slank programma.” Lees hier verder

Lisette (44) -16kg

In januari besloot ik om er alles aan te doen om me weer fit en gezond te gaan voelen.

En dat is gelukt met het 8 weken slank programma! Ik werd zo blij van de recepten, ik wist niet dat gezond eten zo lekker kon zijn! Ik raad iedereen aan dit te gaan doen! Je gaat je zoveel beter voelen. Door de tips, het advies en de filmpjes snap je ook echt hoe het afvallen werkt.

Lees hier het hele verhaal van Jolanda

Jolanda (49) -16kg

Als je leert herkennen waar suiker in zit. En zelf weet wat je nu kunt eten na het programma. Lukt het je ook op gewicht te blijven. Bekijk hier de inhoud van onze lessen. 

Dit is waarom je fitter wordt door het eten van minder koolhydraten

We eten vaak niet teveel, eerder te weinig zelfs. Je leert hoe je lichaam koolhydraten omzet in vet. En waarom minder koolhydraten eten juist zorgt voor vetverbranding.

Dit doet bijna iedereen fout die koolhydraatarm eet

Koolhydraatarm eten is hot. Alleen maakt (bijna) iedereen dezelfde fouten. Je leert waar je op moet letten, zodat je niet ongemerkt toch teveel suiker of vet binnenkrijgt, waardoor je niet af zult vallen.

Dit is hoe je emotie eten voorkomt

Wist je dat juist jouw goede eigenschappen vaak je valkuilen zijn? Leer dit herkennen en krijg de controle over wat je wel en niet eet.

Hoe kan ik zelf suikervrij en koolhydraatarm leren eten deel 1

Zelf snel kunnen beoordelen of je een product wel of niet koolhydraatarm is. En welke producten teveel suiker bevatten. Dit wordt uitgelegd op een praktische en begrijpelijke wijze.

Hoe kan ik zelf suikervrij en koolhydraatarm leren eten deel 2

Wil je geen tekorten? Dan is het belangrijk om te weten hoe een gezonde koolhydraatarme dag eruit zou moeten zien

Hoe krijg ik de juiste mindset en word ik ontspannen en blij met eten

Altijd al strijd gehad met je gewicht? Werkten alle diëten niet? Of is de oorzaak niet voldoende aangepakt? Alles over jouw innerlijke saboteur

Hier moet jij je bewust van worden, wil je voor altijd slank blijven.

Is jouw doel in je bikini passen? Dat is niet winterproof! Stel lange termijn doelen. Wij helpen jou om deze te gaan behalen

Dit moet je eten om op gewicht te blijven

Je leert hoe jij je eetpatroon gemakkelijk aan kunt passen om koolhydraatarm te kunnen blijven eten. Hoeveel koolhydraten mag je per dag. Wat kan je kiezen in de supermarkt. ? Hoe ga je om met etentjes en vakanties.

Anderen bekeken ook:

Pin It on Pinterest

Share This