Als je maar fijne recepten hebt, dan mis je helemaal geen vlees of vis. Dit is een voorbeeld van een super lekker en gezond gerecht waarin je helemaal niets mist!

Dit heb je nodig voor 1 persoon:
1 zoete aardappel,schoon geboend en in blokjes gesneden
100 g verse spinazie
100 g Tofu Oosterse roerbakreepjes (1/2 bakje)
2 eetlepels granaatappelpitjes
2 theelepels chilisaus

Bakpapier

Zo maak je het:

1. Verdeel de blokjes zoete aardappel over de, met bakpapierbeklede, bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met watpeper en zout. Bak de aardappelblokjes 12 minuten.

2. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de tofuin 5 minuten op halfhoog vuur rondom bruin. Voeg de spinazie toeen bak nog ½ minuut mee zodat de spinazie lekker knapperig blijft.

3. Leg het spinazie-tofumengsel in een groot bord. Bestrooi met de granaatappelpitjes en de chilisaus en voeg als laatste de ovengebakken zoete aardappel toe.

Bereidingstijd: 20 minuten, Bakken 12 min. oven: 220 graden

PS Wil je nog meer vegetarische recepten? Kijk dan hier https://www.foodsisters.nl/e-book-groente-inschrijven/

 

Pin It on Pinterest